Apa oprita la inceput de saptamana la Timisoara si in mai multe localitati din judet

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de modernizare sau intretinere a propriei retele de distributie si opreste apa atat la Timisoara, cat si in localitati din judet la inceput de saptamana.

Luni, 1 aprilie, intre orele 8-18, la intersectia strazii Mures cu Calea Martirilor se va executa o conectare de conducte. Lucrarile fac parte din proiectul CL13 – Executie retele de apa si canalizare Timisoara Sud – Lot 2, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe Calea Martirilor – portiunea dintre strazile Mures si Maresal Constantin Prezan -, in timp ce presiunea va fi scazuta pe strazile Martir Dumitru Juganaru, Magura, in zonele Steaua, Mures – Gavril Musicescu, precum si in comuna Giroc.

Tot pe 1 aprilie, intre orele 9-15 se va intrerupe furnizarea apei in Ghiroda, pe strazile Campului, Ialomita, Stejarului, Ceahlau si Bega, pentru executarea unei conectari de conducte la intersectia strazilor Jiul si Ialomita.

Marti, 2 aprilie, intre orele 9-16 se va intrerupe furnizarea apei in Cheveresu Mare pentru lucrari de mentenanta la Statia de Tratare a Apei.

Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.