Apa oprita la final de saptamana intr-o localitate din Timis

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de intretinere a propriei retele de distributie si opreste apa mai multe ore intr-o localitate din judet.

Vineri, 24 martie, intre orele 9-15 se va efectua spalarea retelei de distributie in Jebel. Pe durata lucrarilor se va întrerupe furnizarea apei in localitate.

Va reamintim, tot vineri, intre orele 9 si 12, angajatii companiei vor actiona si la Barateaz tot pentru lucrari de spalare a retelei. In localitate nu va fi oprita apa, dar presiunea la robinete va fi scazuta.

La reluarea alimentarii in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...