Apa oprita intr-o localitate de langa Timisoara. Interventie a echipelor Aquatim

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de modernizare a propriei retele de distributie si opreste apa in pe mai multe strazi din Mosnita Noua.

Intreruperea este programata pentru ziua de joi, intre orele 9 si 15. Echipele Aquatim vor interveni pe strada Ogorului pentru a executa o conectare de conducte. Pe durata lucrarilor, apa va fi oprita pe strazile Porumbului, Orzului, Secarei, Graului, Ogorului, Granelor, Tarinei, Piparus, Aleodor si Sanziana.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Va reamintim, o alta interventie a Aquatim este programata miercuri, la Timisoara. Si in acest caz furnizarea apei va fi oprita intre orele 9 si 18. Echipele companiei vor executa o conectare de conducta, iar pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei pe Calea Torontalului, portiunea dintre Vlad Banateanu si Aviasan, precum si pe strazile Aurel Pop si Grigore Alexandrescu, portiunea dintre Calea Torontalului si Aleea Viilor.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...