Apa oprita in Timisoara si in mai multe localitati din Timis. Programul interventiilor Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua seria lucrarilor de modernizare sau de mentenanta a propriei retele si opreste apa atat la Timisoara, cand si in mai multe localitati din judet.

Luni, 20 noiembrie, intre orele 9-16, in Giroc se va executa o conectare de conducte la intersectia strazilor Neptun si Platanilor. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Neptun, Ecoului, Visinului, Ciresului, Vantului, Marte, Venus, Mercur, Destinului, Diminetii, Artarului si Alunului.

Marti, 21 noiembrie, intre orele 8-13 se va opri apa in Racovita, Ficatar si Hitias pentru lucrari de mentenanta la retele.

In perioada 20-24 noiembrie, zilnic intre orele 9-15, in Pischia, Izvin, Petrovaselo si Bazos se va opri furnizarea apei pentru spalarea retelelor de distributie.

Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

Consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...