Apa oprita in Timisoara si in localitati din apropiere. O interventie Aquatim a fost reprogramata

TIMISOARA. Echipele Aquatim continua interventiile la propria retea si opreste apa in doua zone din Timisoara in zilele care urmeaza.

Lucrarile programate pentru joi, 9 decembrie, se reprogrameaza pentru 10 decembrie.

Astfel, vineri, intre orele 8.30-16.00, pe strada Maresal Constantin Prezan se vor executa legaturi de conducte.
Lucrarile fac parte din proiectul de modernizare si extindere la patru benzi a strazii Maresal Constantin Prezan, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Calea Buziasului, Venus, Anton Golopentia, Atomului, Electronicii, Legumiculturii, Neptun, Saturn, Stefan Szonyi, Recoltei, Olarilor, Cheveresului, Meseriasilor, P.T. Electronicii-Meseriasilor, in cartierul Ciarda Rosie, in localitatile Mosnita Noua, Mosnita Veche si Albina, precum si la firmele Continental Automotive, Centrul Medical Dr. Golea, Leman Industrie, Vitesco Technologies Engineering, Saguaro Technology, Elbromplast si la Colegiul Tehnic Electrotimis.

Vineri, 10 decembrie, intre orele 10-12, la Statia de Tratare a Apei Bega se va efectua revizia debitmetrului. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei in cartierul Plopi.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...