Noutati :

Apa oprita in Timisoara si in alte doua localitati din judet la inceput de saptamana

25 aprilie, 2021 - 08:00 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de intretinere si modernizare a retelei de distributie si lasa fara apa locuitorii din Timisoara, dar si din doua localitati.

Luni, echipele Aquatim vor actiona la Hitias, unde se vor face lucrari de spalare a aductiunii. Astfel, intre orele 8 si 13 furnizarea apei in localitate va fi oprita.

Marti, angajatii Aquatim vor interveni la Racovita pentru operatiuni similare cu cele de la Hitias. Lucrarile se vor face intre orele 8 si 13, perioada in care apa va fi oprita.

Marti, 27 aprilie, se va cupla conducta nou proiectata Dn 315 mm la conducta magistrala Dn 1000 mm. Beneficiarul investitiei este Primaria Giroc, iar lucrarea se va executa pe Calea Urseni, in fata la Uzina I. Ca urmare, intre orele 8-16 vor ramane fara apa consumatorii de pe Calea Urseni – portiunea dintre strazile Venus si Gavril Musicescu, in timp ce consumatorii din zona Soarelui, zona Mures-Musicescu-Tosca, Ciarda Rosie si localitatea Urseni vor avea presiune scazuta la robinete.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

Consumatorii sunt sfatuiti ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care să le acopere necesarul pe perioada anuntata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...