Apa oprita in mai multe localitati din Timis la jumatatea saptamanii

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de modernizare sau intretinere a propriei retele si opreste apa in mai multe localitati din Timis.

Miercuri, 29 noiembrie, intre orele 9-12, in Ohaba-Forgaci va avea loc o interventie la reteaua de apa. Pe durata lucrarilor se va opri apa in localitate.

Tot pe 29 noiembrie, intre orele 8-16 se va intrerupe furnizarea apei in Bethausen pentru lucrari de spalare a retelei de distributie si a bazinului de inmagazinare.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...