Noutati :

Apa oprita in mai multe localitati din Timis la inceput de saptamana

3 iulie, 2022 - 04:44 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMIS. Aquatim continua interventiile la propira retea de distributie si opreste apa in mai multe localitati din judet.

Luni, 4 iulie, intre orele 9-15, se va intrerupe furnizarea apei in Giarmata Vii pentru executarea unei legaturi de conducte la intersectia strazilor infratirii si Parcului. In acelasi interval orar se va opri apa si in Mosnita Noua, pe strazile Amsterdam, San Marino, Bucuresti, Florenta, Berlin, Lisabona, Podgorica, La Valetta si Viena, pentru executarea unei legaturi de conducte pe strada Berlin.

Pe 4 si 5 iulie, zilnic intre orele 9-15, in Izvin se va opri furnizarea apei pentru spalarea retelei de distributie. Astfel de lucrari vor avea loc pe 4 iulie si in Voiteg, unde apa se va intrerupe in acelasi interval orar, 9-15. Lucrarile de spalare urmaresc sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si sunt o parte a activitatii desfasurate de Aquatim in cadrul mentenantei preventive a retelelor de distributie.

Pe 5 iulie, intre orele 9-14, in Sacosu Turcesc se va intrerupe apa pentru devierea conductei de distributie si a cablului de alimentare de pe amplasamentul noii statii de tratare.
La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure.

Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...