Apa oprita in mai multe localitati din Timis la inceput de saptamana. Programul interventiilor Aquatim

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de modernizare si intretinere la propria retea de distributie si are programate mai multe interventii la inceput de saptamana.

Luni, 10 octombrie, intre orele 9-16, la intersectia strazii Lucia cu DJ 592 din Mosnita Noua se va executa o conectare de conducte. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Lucia, Domasnea, Teregova, Ursului, Inului, Canepei, Macului, Dognecea, Criciova, Marasesti, Adamclisi, Armenis, Barna, Popandaului, Farmaciei, Garana, Iederei si Sofia.

Tot luni, intre orele 8-17, in Timisoara se va executa o deviere de conducta pe strada Orsova, in dreptul Punctului Termic. Pe durata lucrarilor se va opri apa pe strazile Orsova, Dej si la Punctul Termic 136.

Pentru lucrari de spalare a retelei de distributie, luni, 10 octombrie, intre orele 8-16 se va opri furnizarea apei in Balint, Bodo si Targoviste, iar intre orele 9-14, pe strazile Calea Bichigiului, tarinii, Valcele si Sebastian Olariu din Faget. De asemenea, in saptamana 10-14 octombrie, zilnic intre orele 9-15 se va intrerupe apa in Recas.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.
De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...