Apa oprita in mai multe localitati din Timis la inceput de saptamana. Programul interventiilor Aquatim

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de intretinere ale propriei retele de distributie si opreste apa in mai multe localitati din Timis in prima zi a saptamanii.

Luni, 2 octombrie, intre orele 9-14 se va efectua spalarea retelei de distributie in Bethausen, Cladova, Cutina, Leucusesti si Cosava. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei.

La reluarea alimentarii in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceste perturbari vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia măsuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...