Apa oprita in mai multe localitati din judet in zilele urmatoare. Interventiile Aquatim

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de intretinere a propriei retele de distributie si opreste apa in mai multe localitati in urmatoarele doua zile.

Echipele Aquatim vor efectua lucrari de spalare a retelei de distribuție si a rezervoarelor de inmagazinare in mai multe localitati.

Pe durata lucrarilor, miercuri, 10 iulie, intre orele 8-16 se va opri apa in Faget, intre orele 8-14 se va opri apa in Cosava, iar intre orele 9-15 se va opri apa in Padureni.

Tot miercuri, intre orele 9-15 se va intrerupe furnizarea apei in Padureni pentru lucrari de spalare a retelei de distributie.

De asemenea, joi, 11 iulie, intre orele 8-16 se va opri apa in Bodo, Curtea si Homojdia.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.