Apa oprita in localitati din Timis. Programul interventiilor Aquatim

TIMIS. Aquatim continua lucrarile la propria retea de distributie si intrerupe apa in localitati din Timis.

CITESTE SI: Se opreste apa calda, aproape o zi intreaga, in mai multe zone din Timisoara. Interventiile Colterm 

Echipele companiei vor interveni in fiecare zi intre 3 si 7 octombrie la Recas pentru spalarea retelei de distributie. Astfel, intre orele 9 si 15, apa va fi oprita zilnic.

Nu este singura localitate in care Aquatim va interveni. Luni, intre orele 9 si 16 se va intrerupe apa in Urseni pe strazile Nicolae Botoca, Timisului, Navodari, Mamaia, Eforie, Costinesti, Saturn, Neptun, Olimp, Eforie, Jupiter si Vama Veche pentru conectarea unei conducte de apa la reteaua existenta. Se va lucra la intersectia strazilor Navodari/Mamaia si Neptun/Navodari.

La reluarea alimentarii cu apa în regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...