Apa oprita in fiecare zi a saptamanii viitoare intr-o localitate de langa Timisoara

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de intretinere a propriei retele de distributie si opreste apa mai multe ore in fiecare zi a saptamanii viitoare intr-o localitate din judet.

In saptamâna 1-5 iulie a.c., in localitatea Cerneteaz se va intrerupe furnizarea apei zilnic, intre orele 9 si 15. In perioadele menționate este planificata spalarea rețelei de distribuție, o operațiune ce face parte din programul de mentenanta preventiva a retelelor si are rolul de a asigura o calitate adecvata a apei potabile.

La reluarea alimentarii cu apa în regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure, pentru scurt timp. Aquatim recomanda consumatorilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa si sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.