Apa oprita in fiecare zi a saptamanii intr-o localitate din Timis

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de intretinere a propriei retele de distributie si opreste apa in fiecare zi a saptamanii viitoare intr-o localitate din Timis.

In perioada 4-8 septembrie, zilnic intre orele 9-17, in Ghilad se va efectua spalarea si igienizarea retelei de distributie. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei in localitate.

Echipele companiei vor actiona la inceputul saptamanii si la Cheveresu Mare. Aici se vor face lucrari de spalare a retelei de distributie, luni, intre orele 8 si 13. Furnizarea apei nu va fi oprita, insa presiunea la robinete va fi scazuta in acest interval.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...