Apa oprita in doua localitati din Timis. Interventiile Aquatim

TIMIS. Aquatim continua interventiile la propria retea de distributie si opreste apa mai multe ore in doua localitati din judet.

Joi, 12 ianuarie, intre orele 9-13 se va opri apa in Cheveresu Mare pentru lucrari de mentenanta a pompelor din sistemul de distributie, iar intre orele 8-15 se va intrerupe furnizarea apei in Liebling pentru spalarea retelei.

Va reamintim, miercuri, intre orele 8 si 15 este programat acelasi tip de interventie la Ghilad. In acest interval orar furnizarea apei va fi oprita.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitați de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...