Apa oprita aproape o zi intreaga, pe mai multe strazi, la Timisoara. Interventie Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de modernizare a propriei retele de distributie si opreste apa pe mai multe strazi din Timisoara.

Joi, 15 februarie, intre orele 8-18 se va executa o conectare de conducte la intersectia strazilor Maresal Alexandru Averescu si Ulpia Traiana. Lucrarile fac parte din proiectul CL13 – Executie retele de apa si canalizare Timisoara Sud – Lot 2, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Maresal Alexandru Averescu (intre Constantin Brancoveanu si Drubeta), Mures (intre Constantin Brancoveanu si Drubeta), Panselelor, Ioachim Miloia,Victor Valcovici, Arcidava, Ion Sarbu, Simion Mangiuca, Ulpia Traiana (intre Mures si Maresal Alexandru Averescu) si Traian Vuia (intre Gavril Musicescu si Maresal Alexandru Averescu).

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.