Apa oprita aproape o zi intreaga pe mai multe strazi din Timisoara. Interventie Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua interventiile de modernizare a propriei retele de distributie si opreste apa vineri pe mai multe strazi din oras.

Astfel, intre orele 8-18 se va executa o conectare de conducte la intersectia strazilor Surorile Martir Caceu si Feleacul. Lucrarile fac parte din „CL 12, Executie retele de apa si canalizare Timisoara Sud”, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Surorile Marir Caceu, Anghel Saligny, Feleacul, Craiova, Constanta si Retezat (inclusiv la Punctul Termic).

Tot pe 8 septembrie, in acelasi interval orar, 8-18, se vor executa trei conectari de conducte la intersectiile strazii Aristide Demetriade cu strazile Foisor, Frigului si Stuparilor. Lucrarile fac parte din „CL 12, Executie retele de apa si canalizare Timisoara Nord – Lot 2”, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Aristide Demetriade, Foisor, Frigului, Stuparilor si Albinelor.

Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...