Apa oprita aproape o zi intreaga la Timisoara si intr-o localitate din judet. Interventiile echipelor Aquatim

TIMIS. Aquatim opreste furnizarea apei in urmatoarele doua zile la Timisoara, dar si intr-o localitate din judet pentru interventii de intretinere sau modernizare a retelei.

Miercuri, 13 septembrie, între orele 9-16 se va efectua spalarea retelei de distributie in Uivar. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei.

Joi, 14 septembrie, intre orele 8-18, la intersectia strazilor Ioachim Miloia si Gavril Musicescu se va executa o conectare de conducte. Lucrarile fac parte din „Contractul de executie retele apa si canalizare Timisoara Sud – lot 2”, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Ioachim Miloia si Gavril Musicescu (intre Drubeta si Emil Zola).

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquati recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...