Apa oprita aproape o zi intreaga la Timisoara. Interventie Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua interventiile de modernizare a retelei de distributie, iar echipele companiei vor actiona la jumatatea acestei saptamani pe o strada din Timisoara. Apa va fi oprita pe durata lucrarilor.

Miercuri, 16 noiembrie, între orele 9-17, pe strada Aristide Demetriade se vor conecta conductele noi DN 400 la reteaua existenta. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei pe strada Aristide Demetriade si la firma Linde.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure.

Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care să le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...