Apa oprita aproape o zi intreaga la Timisoara. Interventie a echipelor Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de modernizare a propriei retele de distributie si va opri apa la mijlocul saptamanii viitoare in zona Complexului Studentesc.

Miercuri, 7 iunie 2023, intre orele 08-18, la intersectia strazilor Aleea FC Ripensia cu strada Eroilor de la Tisa se vor executa lucrari de conectare a conductei existente cu o noua conducta de alimentare cu apa.

Vor ramane fara apa urmatoarele locatii: FC Ripensia, strazile Surorile Martir Caceu, Padurarilor, Bucegi, Carpati, Carturarilor precum si Punctul Termic 50, Punctul Termic Diana, Punctul Termic 56, Centrul Scolar educatie incluziva Constantin Pufan, strazile Eroilor de la Tisa, Victor Babes, Cluj (1 Decembrie-Parvan), Valcea, Diana, Gladiolelor, Sala Olimpia, Centrul de Afaceri, Hotel Boavista, Maternitatea Bega, Facultatea de Drept.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. Consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Lucrarile desfasurate miercuri fac parte din „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Timis” in valoare totală de 239,5 milioane de euro, din care 180,4 milioane de euro fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeana. Pentru municipiul Timisoara, proiectul are in vedere extinderea/reabilitarea retelelor de apa si canalizare pe 92 de strazi.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...