Apa oprita aproape o zi intreaga intr-o localitate din Timis. Interventie Aquatim

TIMIS. Echipele Aquatim continua lucrarile de intretinere ale propriei retele de distributie si opreste apa mai multe ore intr-o localitate din Timis, la mijlocul saptamanii.

Pe 28 septembrie, intre orele 9-15, in Ciacova se va efectua spalarea si igienizarea retelei de distributie. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei in localitate.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...