Apa oprita aproape o zi intreaga intr-o localitate din Timis

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de intretinere a propriei retele de distributie si opreste apa aproape o zi intreaga intr-o localitate din Timis.

Joi, in data de 21 decembrie, intre orele 8.00-16.00, se va intrerupe furnizarea apei in localitatea Gruni pentru spalarea si igienizarea bazinului de inmagazinare al apei si a retelei de distributie.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.
De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...