Apa oprita aproape o zi intreaga intr-o localitate din Timis

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de intretinere ale propriei retele de distributie si opreste apa o zi intreaga la mijlocul saptamanii intr-o localitate din judet.

CITESTE SI: Se cauta ‘parinti’ pentru micutii abandonati in centrele de plasament din Timisoara 

Astfel, miercuri, 10 mai, intre orele 10-18 se va intrerupe furnizarea apei in localitatea Albina pentru lucrari de spalare a rezervorului de inmagazinare si a retelei de distributie.

De asemenea, o interventie programata pentru data de 9 mai, la Gavojdia, a fost amanata pentru 11 mai. Astfel joi, intre orele 8 si 17 furnizarea apei va fi intrerupta in localitate.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.
Consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...