Apa oprita aproape o zi intreaga intr-o localitate de langa Timisoara

TIMISOARA. Aquatim continua interventiile de modernizare la propria retea si opreste apa mai multe ore intr-o localitate de langa Timisoara.

Astfel, vineri, intre orele 10-16, la intersectia strazii Lucia cu DJ 592 din Mosnita Noua se va executa o conectare de conducte. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Lucia, Domasnea, Teregova, Ursului, Inului, Canepei, Macului, Dognecea, Criciova, Marasesti, Adamclisi, Armenis, Barna, Popandaului, Farmaciei, Garana, Iederei si Sofia.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...