Apa, aer curat, verdeata, peste, pasari. Locul fabulos ce se amenajeaza la nici 50 de kilometri de Timisoara, unde poti evada in natura cu familia

TIMIS. Aer curat, o plimbare prin natura, poate un pescuit sau chiar observarea pasarilor din foisoare amenajate special. Totul va fi posibil, in curand, nu foarte departe de Timisoara, la Jimbolia.

CITESTE SI: A fost reluata licitatia pentru cea mai scumpa bucata de autostrada din Romania, ce trebuie facuta in Timis. Costa peste 300 de milioane de euro pentru 9 kilometri 

Orasul Jimbolia din judetul Timis isi transforma o zona splendida intr-un mic paradis al naturii. Primaria a semnat un parteneriat cu localitatea infratita Kikinda din Serbia prin care sa fie amenajata zona lacurilor din vecinatate.

”Scopul acestui proiect este ecologizarea zonei lacurilor si dezvoltarea unei zone de agrement. Obiectivul este imbunatatirea calitatii apei, decolmatarea si igienizarea din zona de socializare. Proiectul contribuie la atingerea obiectivelor programului INTERREG IPA Romania – Serbia. In cadrul proiectului se vor construi pontoane si foisoare pentru observarea pasarilor din natura”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro primarul orasului Jimbolia, Darius Postelnicu.

De asemenea, lacurile vor fi igienizate si ecologizate.

Potrivit edilului, intreaga zona are aproximativ 100 de hectare.

Valoarea totala a proiectului este de 787.736,97 euro, din care orasului Jimbolia ii revin 374.659,85 euro. Termenul de finalizare este octombrie 2022.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.