Anunt privind renovarea unui imobil, realizare mansarda in pod existent, amenajare pensiune si baza de tratament in Buzias

S.C. CONSTRUCTIM IMOBILIARE S.R.L., titular al proiectului ” RENOVARE IMOBIL REALIZARE MANSARDA IN POD EXISTENT, AMENAJARE PENSIUNE SI BAZA DE TRATAMENT” amplasat in  Localitatea Buzias, str. Florilor, nr. 7, identificat prin CF 404032, jud. Timis”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Timiş, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ” RENOVARE IMOBIL REALIZARE MANSARDA IN POD EXISTENT, AMENAJARE PENSIUNE SI BAZA DE TRATAMENT” amplasat in  Localitatea Buzias, str. Florilor, nr. 7, identificat prin CF 404032, jud. Timis”

Proiectul deciziei de încadrare si motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM Timiş din municipiul Timişoara, B-dul Liviu Rebreanu nr. 18-18A, în zilele de luni – joi între orele 8.00 – 16.30, vineri între orele 8.00 – 14.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmtm.anpm.ro – Secţiunea Acorduri de mediu.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.”

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...