Anunt important de la RETIM. Accesul auto restrictionat la unul dintre puncte de colectare a deseurilor de la Timisoara

TIMISOARA. Timisorenii care vor sa duca deseuri la punctul de colectare de pe Calea Mosnitei, trebuie sa stie ca nu vor putea intra cu masina pana la inceputul saptamanii viitoare.

In zona se vor face lucrari la conductele de gaz, de o companie terta. Centrul nu se inchide.

Stimati clienti, va informam ca din cauza unor lucrari la conductele de gaz, efectuate de o companie terta, intre 12 martie si 15 martie accesul la punctul de colectare al deseurilor de pe Calea Mosnitei nr. 2-4 (Fosta Strada Torac) va fi restrictionat pentru acces auto. Va puteti indrepta catre alte puncte de colectare a deseurilor rezultate din constructii si amenajari, deseuri voluminoase sau vegetale, pe care le puteti depune in mod gratuit„, transmit reprezentantii companiei RETIM.

Compania RETIM ii indeamna pe timisoreni sa duca deseurile voluminoase, vegetale si din constructii si demolari la celelalte trei puncte deschise.

Calea Torontalului, nr. 94 ( L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00)
Str. A Imbroane, nr. 70 ( L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00)
Calea Chisodei, Str. Mile Carpenisan, nr 3 ( L-V: 9:00-17:00, S: 8:00-16:00)

Cantitatile preluate in mod gratuit in aceste patru centre sunt:
• Deseuri vegetale: 3 mc/persoana/luna
• Deseuri voluminoase de uz casnic: 5 mc/ persoana/luna
• Deseuri rezultate din constructii si demolari: 1 mc/persoana/luna

Trebuie de asemenea respectate si cateva reguli in cazul diferitelor tipuri de deseuri.

Crengile trebuie sa fie taiate la o dimensiune nu mai mare de 50 cm si legate in manunchi, iar frunzele si iarba trebuie sa fie depozitate in saci.

Deseurile voluminoase de uz casnic precum piesele de mobilier trebuie demontate sau dezasamblate.

Deseurile din construcții provenite din locuinte, generate de activitati de reamenajare si reabilitare interioara sau exterioara a acestora, trebuie depozitate in saci rezistenti, precum cei de rafie. Deseurile din construcții care se pot depune exclud cele precum polistiren, poliuretan, vata minerala si bazaltica. Sacii care vor contine acest tip de deseuri nu vor fi primiti.

Pentru depunerea deseurilor este necesara prezentarea unui document de identitate in vederea verificarii cantitatilor maxime lunare permise.

Mai multe informatii puteti obtine de pe pagina RETIM.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.