Noutati :

Anunt important de la RATT! 5 tramvaie nu vor mai circula in centru, la Timisoara! Cum au fost deviate?

13 mai, 2016 - 10:30 AM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
2

TIMISOARA. Anunt important al Regiei de Transport Public in Comun pentru timisoreni. 5 tramvaie vor fi suspendate intre Piata 700 si Piata Traian.

Aceasta masura a fost luata pentru data de 15 mai, incepand cu ora 11.30, la cererea organizatorilor concertului Julio Iglesias care se desfasoara in Piata Libertatii.

Astfel, de sambata dimineata, circulatia tramvaielor de pe liniile 1, 2, 4, 5 si 10 va fi oprita, din centru si pana in Traian.

In aceste conditii, liniile vor fi deviate,urmand sa circule pe urmatoarele trasee: linia 1 va avea traseu de la Gara de Nord prin Piata Maria, Piata Balcescu, Banatim, Piata Traian, Piata Badea Cartan, Gara de Est si retur pe acelasi traseu; linia 2 va avea traseu din Dambovita prin Piata Maria, Piata Balcescu, Banatim, Piata Traian, Piata Badea Cartan, Gara de Est si retur pe acelasi traseu; lina 4 va circula din Torontal pe  la Catedrala Mitropolitana, prin Piata Maria, Piata Balcescu, Banatim, AEM si retur pe acelasi traseu; linia 5 va circula din Ronat pe la Catedrala Mitropolitana, prin Piata Maria, Piata Balcescu, Banatim, Piata Traian, Piata Badea Cartan, Gara de Est si retur pe acelai traseu; linia 10 va circula din Torontal pe  la Catedrala Mitropolitana, prin Piata Maria, Piata Mocioni, Gara de Nord  si retur pe acelasi traseu.

Legatura dintre Piata Traian si zona centrala va fi asigurata cu  autobuze care vor circula paralel cu liniile de tramvai pe traseul: Gara de Est, strand UMT, str. Gh. Adam, Piata General Economu, Calea Dorobantilor, Pod Mihai Viteazu. Str. Andrei saguna, str. Mihalache, Piata Traian, Prefectura, Hotel Continental, Primaria Municipiului Timisoara, Piata Regina Maria si retur.

Statiile sunt: Regina Maria (langa Parcul Central), Catedrala (comuna cu 33), I.C. Bratianu (comuna cu linia 16), Prefectura (la Parcul Copiilor sensul spre Traian), 3 August, Traian (comuna cu a tramvaielor), Piata Badea Cartan, Gara de Est, Meteo, Spitalul Doctor Victor Babes, General V.Economul, Lalelelor, Piata Samisegetuza, Printul Turcesc, Traian, bv. 3 August 1919, Prefectura (comuna cu linia 22), Hotel Continental (comuna cu E2).Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Locatia concertului sigur a fost aleasa de Robu caci nu gandeste ca paralizeaza un oras intreg pentru ca cineva sa castige niste bani, organizatorii puteau sa inchirieze Stadionul Dan Paltinisanu ca si asa aduce numai costuri aiurea pentru un rahat de echipa de fotbal care nu are 50 de spectatori pe meci. Este campanie .

  2. As vrea ca timișorean sa ma fac ecoul ceor din zona Elisabetin care nu pot înțelege politica managerială privind jocul ce -L faceți cu tranvaiul 6,cu cel mai vechi traseu care nu poate fi înlocuit cu 10 blocând accesul spre centru si dinspre centru intr-un sens,cred ca Primăria sa supună in zona o consultare cu populația cartierului si sa vina in întâmpinarea dorintelor.