Noutati :

Anunt important de la CJAS Timis. Sunt vizati cei aflati in concediu de crestere a copilului sau fara plata

27 iulie, 2018 - 01:22 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Casa de Asigurari de Sanatate Timis are un anunt important atat pentru salariati cat si pentru angajatori.

CITESTE SI: Zeci de milioane de euro pentru modernizarea liniilor de tramvai din Timisoara. Unde vor fi inlocuite

CJAS anunta ca cei aflati in concediu fara plata, dar si salariatii care isi intrerup activitatea pentru a intra in concediu si indemnizatie pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 sau 3 ani in cazul copilului cu handicap, nu trebuie sa isi plateasca asigurarile de sanatate. Acestea sunt acoperite de catre angajator si declarate prin formularul 112.

‘Pentru ca exista foarte multe cazuri in care angajatorii omit sa completeze caseta cu <data intrarii in categoria de asigurat> precizam ca, in momentul in care o persoana, revine la lucru dintr-o suspendare, concediu fara plata, crestere copil, etc., anagajatorul va completa pe declaratia 112, in caseta speciala, data la care aceasta persoana si-a reluat activitatea la locul de munca si nu data initiala a angajarii’, a precizat Victor Dumitrascu, Presedinte-Director General  CJAS Timis.

CITESTE SI: ‘Nu putem obliga calatorii sa foloseasca doar o modalitate de plata pentru bilete’. Solutiile la care lucreaza reprezentantii Societatii de Transport Timisoara Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...