Anunt important de la CFR Calatori. Abonamente doar in format digital din prima zi a anului

Schimbare majora la CFR Calatori din prima zi a noului an. Cei care isi vor face abonamente pentru calatoria cu trenul, le vor putea procura doar in format electronic.

CITESTE SI: Doua asedii ale orasului, administrarea primului vaccin antivariolic din tara sau instaurarea administratiei romanesti, printre aniversarile rotunde ale Timisoarei in 2024. Care sunt momentele importante si in localitatile din judet

CFR Calatori emite de la 1 ianuarie abonamentele saptamanale si lunare exclusiv in format digital, fie tip ”card de transport”, fie sub forma de cod QR dinamic, scrie hotnews.ro.

In continuarea procesului de digitalizare, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, CFR Calatori va emite abonamentele saptamanale si lunare, exclusiv in format digital, fie tip «Card de Transport», fie sub forma de cod QR dinamic”, a anuntat compania.

Abonamentele in format digital se vor putea achizitiona:

– de la casele de bilete – pe card de transport – toate tipurile de abonamente cu plata: lunare cu numar nelimitat de calatorii, saptamanale, lunare cu 5, 10 sau 15 calatorii (la alegerea clientului);

– online pe site si prin aplicatia pentru telefon – pe card de transport, doar abonamentele lunare (cu numar nelimitat de calatorii) si cele saptamanale;

– din aplicatia pentru telefon – sub forma de cod QR dinamic asociat unui telefon mobil – abonamante cu plata integrala: lunare cu numar nelimitat de calatorii si cele saptamanale; abonamente cu gratuitate sau reducere dupa caz pentru elevi si respectiv studenti.

– de la automatele de bilete ale CFR Calatori – pe card de transport – doar abonamentele lunare (cu numar nelimitat de calatorii) si cele saptamanale.

Ulterior, abonamentele pe card de transport vor putea fi incarcate si online, nemaifiind necesara prezenta pasagerilor la casele de bilete sau automate.

Abonamentele cumparate prin aplicatia “CFR Calatori bilete online” sub forma de COD QR dinamic pot fi utilizate numai pe ruta si la rangul de tren pentru care au fost emise. In aceasta etapa de dezvoltare a aplicatiei, pentru acest tip de abonament este posibila rezervarea locului de la personalul de tren, in masura in care exista locuri libere.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...