Noutati :

Anunt important de la CCIAT pentru Persoanele Fizice Autorizare si Intreprinderile Individuale din Timis

8 ianuarie, 2019 - 12:56 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Persoanele fizice autorizate (PFA) care in obiectul de activitate au peste 5 clase de activitati prevazute de Codul CAEN si intreprinderile individuale (II) care au peste 10 clase de activitati prevazute de codul CAEN au obligatia ca pana in data de 17 ianuarie 2019 sa procedeze la inregistrarea mentiunilor referitoare la reducerea numarului de activitati, ca urmare a intrarii in vigoare a Legii nr.182/2016 pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si intreprinderile familiale

Dupa aceasta data, Oficiul Registrului Comertului radiaza din oficiu persoanele fizice autorizate si intreprinderile individuale al caror numar de activitati incluse in obiectul de activitate este mai mare decat cel impus de legislatia in vigoare.

Lista persoanelor fizice autorizate si a intreprinderilor individuale care nu si-au indeplinit obligatia de modificare a obiectului de activitate este publicata pe pagina de internet a Oficiului National al Registrului Comertului si cuprinde din judetul Timis peste 650 de PFA-uri si 110 II.
Lista poate fi consultata AICI.

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis prin Biroul Consultanta Societati Comerciale vine in sprijinul persoanelor juridice in cauza prin consultanta si/sau intermedierea relatiei cu Oficiul Registrului Comertului Timis.

Informatii suplimentare se pot obtine la sediul CCIA Timis din Timisoara, Piata Victoriei nr.3, et. I, cam. 5 sau la tel. 0372185285, e-mail: [email protected]
Persoana de contact: Carmen Romac, consultant cameral.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...