Anunt important de la ADID. Timisenii pot trimite sesizari daca nu le-au fost ridicate deseurile

TIMIS. În contextul întreruperii nejustificate a activității de către RETIM ECOLOGIC SERVICE SA-operatorul de colectare a deșeurilor municipale din zona 1 Timisoara, ADID Timiș încurajează utilizatorii serviciului de salubrizare arondați zonei 1 de colectare (persoane fizice și persoane juridice), să semnaleze această situație prin trimiterea unui mail la adresa [email protected] .

În mail, vă rugăm să furnizați următoarele informații: adresa completă, data/ datele în care nu s-a efectuat colectare, categoria deșeurilor necolectate (reziduale sau reciclabile) și daca este posibil fotografii cu indicația locației GPS.

Din zona 1 Timișoara fac parte localitățile:

Timișoara, Dumbravița, Ghiroda, Giarmata, Giroc, Moșnița Nouă, Orțișoara, Remetea Mare, Sânmihaiu Român, Șag, Becicherecu Mic, Biled, Bucovăț, Cărpiniș, Cenei, Checea, Dudeștii Noi, Fibiș, Foeni, Giulvăz, Iecea Mare, Mașloc, Otelec, Parța, Peciu Nou, Pișchia, Săcălaz, Sânandrei, Șandra, Satchinez, Uivar, Variaș.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. mariti salariile pt cei care fac munca cea mai grea….adica celor care efectiv cara pubelele….cum sa le dai nici 300 in plus….ieri au fost si au ridicat si la noi in zona dupa o saptamana de pauza….

  2. O mizerie sinistra in piata Traian si strazile din zona, gunoaie debordand in strada, raiul sobolanilor!!!
    Nu se poate renunta la contractul cu hotii de la RETIM??