Noutati :

Anunt de lansare a proiectului ‘ACHIZITIE DE UTILAJE SI ECHIPAMENTE LA SC NEW TEC INVEST SRL’

11 august, 2017 - 07:56 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

SC NEW TEC INVEST SRL, cu sediul în localitatea Jimbolia, Strada Republicii, bloc 6, scara B, etaj 2, ap. 5, Judetul Timis, Romania, derulează, începând cu data de 13.07.2017, proiectul „ACHIZITIE DE UTILAJE SI ECHIPAMENTE LA SC NEW TEC INVEST SRL”, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 121 / 13.07.2017.

Proiectul este finanțat prin Regio – Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 „Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii”, Prioritatea de investitii 2.1 – „Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.

Organismul Intermediar: Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest.

Valoarea totală a proiectului este de 1.400.280,44 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 890.100,00 lei.
Obiectivul general al proiectului este acela de a creste competitivitatea societatii prin achizitia de echipamente noi si moderne, crearea si mentinerea de noi locuri de munca care sa dezvolte si sa extinda capacitatea de productie, sa automatizeze principalele procese tehnologice si sa duca la cresterea cifrei de afaceri.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:
Nume persoană contact: Christian Avram
Funcţie: Administrator
Tel. 0758/012.100, e-mail: [email protected]

“Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”
SC NEW TEC INVEST SRL
Inițiativă locală. Dezvoltare regională
www.inforegio.ro
Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...