Noutati :

Anul 2017, plin de reusite pentru Universitatea Politehnica Timisoara

21 decembrie, 2017 - 04:39 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Anul 2017 a fost, pentru Universitatea Politehnica Timisoara, a fost unul marcat de preocuparea si eforturile pentru incurajarea performantei si excelentei.

„Pentru Politehnica Timisoreana a fost un an cu rezultate deosebite, care au venit sa confirme, inca o data, prestigiul de care se bucura institutia noastra. Pe toate planurile, incepand de la cel educational, prin pachetul de burse pe care le acordam studentilor, prin preocuparea de a sprijini resursa tanara, oferintu-i grantul de cercetare, pe plan al cercetarii, unde Politehnica a castigat o serie de competitii si este implicata intr-o serie de contracte cu mediul economic si unde sumele atrase au valori impresionante. De asemenea, pe planul internationalizarii, Politehnica a avut o serie de contacte si contracte cu marile universitati europene. Sunt toate dovezi fara tagada ca suntem pe drumul cel bun, ca ne indreptam cu pasi siguri spre centenarul Politehnicii”, a spus Viorel Aurel Serban, rectorul Universitatii Politehnica Timisoara.

Iar pentru ca centenarul Universitatii Politehnica sa fie marcat asa cum se cuvine, reprezentantii unitatii de invatamant vor continua, si in 2018, investitiile in plan educational, dar si in privinta patrimoniului.

„Anul 2018 va veni in continuarea acestui trend pozitiv, iar marile proiecte pe care ni le impunem, care tin cont nu numai de zona educationala, ci si cea de patrimoniu, vor fi o dovada in acest sens”, a completat Viorel Aurel Serban.

Reprezentantii Universitatii Politehnica Timisoara vor demara, in 2018, lucrari de dezvoltare a bazelor sportive, prin reabilitarea completa a Stadionului Stiinta, dar si prin continuarea lucrarilor la sala polivalenta de la Baza 2 a Politehnicii.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...