Anul 2011 este cel mai bun an pentru Ferrari. Compania prospera in plina criza economica!

Producatorul italian Ferrari anticipeaza ca anul 2011, desi este marcat de criza economica, este unul dintre cei mai buni ani al companiei. Acesta se asteapta la aceleasi rezultate si in 2012.

Parte a grupului Fiat, Ferrari estimeaza pentru acest an, vanzarea a 7.000 de masini, la nivel mondial, cu 500 mai multe decat anul trecut. Aceasta cifra se datoreaza faptului ca Ferrari a intrat in forta in piata din Asia si Orientul Mijlociu, iar performantele din Statele Unite ale Americii au contribuit la acest rezultat.

In India, pretul unui Ferarri porneste de la 700.000 de dolari, la care se adauga taxe locale. Pe aceasta piata au fost lansate deja doua modele.

In decurs de doar 5 luni, Ferrari a vandut, in India, nu mai putin de 20 de masini. Dar piata este in urma Chinei unde s-au vandut numai anul trecut 300 de astfel de automobile.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.