Noutati :

Antreprenorul timisorean Ovidiu Sandor si NEPI finalizeaza la Cluj cel mai modern complex de birouri din Transilvania

11 iulie, 2017 - 11:15 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
0

New Europe Property Investments (NEPI), liderul investițiilor imobiliare din România, şi antreprenorul Ovidiu Şandor anunţă finalizarea lucrărilor la cel mai modern complex de birouri din Cluj Napoca, The Office, proiect ce a impus noi standarde pe piața de birouri din Transilvania. The Office a atras un interes deosebit din partea companiilor locale și internaționale prezente în regiune, devenind cel mai de succes proiect de birouri dezvoltat în afara Capitalei.

Cea de-a III-a etapă a lucrărilor de construcție a fost inițiată în primăvara anului 2016, suprafaţa de 18.500 mp inchiriabili aferentă acestei faze fiind finalizată în 15 luni. Întregul proiect, cu o suprafață închiriabilă totală de 59.000 mp, dezvoltat în trei etape distincte, a fost finalizat în 5 ani, conform planului iniţial anunţat de dezvoltatori încă din anul 2012.

The Office a fost lansat în plină criză economică, fiind una din puținele dezvoltări din acea perioadă. Cu toate acestea, a devenit un proiect reper pentru Cluj-Napoca, principalul hub de business din oraș, fiind primul ansamblu de birouri din Transilvania care respectă în întregime standardele internaționale pentru clasa A, în ceea ce privește conceptul, dimensiunea, calitatea, facilitățile, parcajele și eficiența energetică. De altfel, The Office are una din cele mai ridicate certificări de clădire verde la nivel național, BREEAM Excellent.

Conceptul și anvergura proiectului nostru au revoluționat piața office din zonă. The Office a devenit un landmark atât pentru orașul Cluj-Napoca, cât și pentru cei doi parteneri dezvoltatori, având o însemnătate aparte în portofoliul nostru”, subliniază Ovidiu Şandor, co-dezvoltator al proiectului.

O componentă importantă a proiectului este impactul pozitiv pe care l-a avut asupra întregii zone, dar și a orașului. Primul proiect de clasă A din Cluj a reușit să creeze mixul de servicii potrivit atât pentru cei care își desfășoară activitatea profesională aici, cât și pentru comunitatea clujeană:de la unități bancare, la agenție imobiliară sau de turism, la restaurante, brutărie, cafenea și wine bar, toate acestea contribuind la transformarea unei zone centrale nefuncționale a Clujului într-un punct de atracție vibrant pentru oraș. De asemenea, atriumul cu piațeta interioară, dar și centrul de conferințe găzduit în The Office au contribuit la transformarea proiectului într-unul din locurile reper ale Clujului în ceea ce privește organizarea evenimentelor.

Cei aproape 60.000 mp dați în folosință au o rată de ocupare de 95%, purtându-se discuții avansate pentru suprafețele încă disponibile.

The Office s-a bucurat încă de la început de un interes mare din partea mediului de business din regiune, ceea ce confirmă că am construit aici un spațiu de lucru capabil să răspundă celor mai exigente cerințe pe care companiile le caută pentru angajații lor. Pe lângă design-ul de ultimă oră și funcționalitățile de top, The Office a fost gândit astfel încât să ofere flexibilitate în ceea ce privește posibilitățile de extensie, proiectul având capacitatea de a acomoda până la 1.000 de angajați pe un etaj.” completează Marius Barbu, Asset Manager în cadrul NEPI.

Mixul de servicii, flexibilitatea,poziționarea centrală, facilităţile oferite, cât şi reputaţia dezvoltatorilor sunt principalele atribute ce recomandă The Office drept cel mai de succes proiect de birouri din Cluj-Napoca și care au atras companii precum: National Instruments, Yonder, 3Pillar Global, HP, Leoni, Betfair, Lohika Systems, Yardi, COS, Deloitte, Ernst&Young, Wolters Kluwer, TUI Travel, Bombardier, Bosch, MOL.

„The Office” Cluj-Napoca este principalul complex de birouri de clasa A situat în zona centrală a oraşului Cluj – Napoca și este dezvoltat de NEPI, liderul investiţiilor imobiliare din România, în parteneriat cu antreprenorul timișorean Ovidiu Șandor.
Proiectul oferă companiilor o suprafață totală închiriabilă de 59.000 mp și multiple facilități de operare. Complexul are o capacitate de peste 5.000 de angajați, printre companiile prezente în acest complex ultra modern regăsindu-se companii de renume precum National Instruments, Yonder, 3Pillar Global, HP, Leoni, Betfair, Lohika Systems, Yardi, COS, Deloitte, Ernst&Young, Wolters Kluwer, TUI Travel, Bombardier, Bosch, MOL.
“The Office” Cluj-Napoca a obținut certificarea de clădire verde, BREEAM Excellent.

Ovidiu Şandor este un antreprenor din Timişoara, fondator și CEO al firmei dezvoltări imobiliare Mulberry Development, cunoscută la nivel naţional în special pentru dezvoltarea cu succes a proiectelor City Business Centre Timişoara şi The Office Cluj Napoca. De asemenea, în 2016, Ovidiu Şandor a lansat proiectul ISHO, un proiect imobiliar mixt, premiat, în curs de dezvoltare în Timișoara, compus din 1.200 de apartamente, 50.000 mp de birouri de nouă generație și un mix de servicii.

New Europe Propery Investments este cel mai dinamic grup de investiții imobiliare din regiunea Europei Centrale si de Est, listat la Bursa de Valori Bucuresti si la bursa de valori de la Johannesburg. NEPI achizitioneaza, dezvolta si gestioneaza centrele comerciale dominante din pietele europene emergente. Grupul a construit un portofoliu exceptional de proiecte imobiliare de retail si birouri în România și în alte cinci țări din regiune.

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, CityPark, Shopping City Timișoara, Ploiești Shopping City, deva Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...