Noutati :

Elevii eminenti au fost recompensati de Consiliul Judetean Timis. S-au dat premiile Pro Juventute!

5 decembrie, 2011 - 04:29 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. 80 de elevi, cei mai buni la invatatura, din judetul Timis, au fost premiati de Consiliul Judetean Timis in cadrul premiilor Pro Juventute. La fel si 93 de cadre didactice care i-au pregatit. Cu totii au fost recompensati cu diplome, plachete si bani.

Elevii, olimpici sau premianti la diferite concursuri au fost recompensati de Consiliul Judetean Timis cu plachete, diplome si sume de bani intre 75 si 300 de lei. In acelasi timp, profesorii lor au fost recompensati si ei cu plachete, diplome si sume de bani, intre 30 si 300 de lei. Consiliul Judetean a alocat pentru premierea elevilor suma de 15.870 lei, iar pentru profesori, 12.885 de lei.

Primii premianti au fost olimpicii, ei si-au primit premiile de la liderul CJT, Constantin Ostaficiuc, apoi, pe rand, elevii si-au primit diplomele de la Razvan Hrenoschi, seful Directiei de cultura din cadrul CJT.

La festivitatea de premiere au fost prezenti si cativa consilieri judeteni, dar si Marin Popescu, seful Inspectoratului Scolar Judetean Timis.

As vrea sa multumesc mult, ati dovedit ca educatia este o prioritate pentru CJT si pentru dumneavoastra. Va asigur ca pentru cei de aici ordinea de zi este performanta si ca ati dat mana cu olimpici internationali”, i-a transmis Marin Popescu lui Constantin Ostaficiuc.

Fericiti, elevii si-au ridicat rand pe rand premiile si au multumit pentru recompensa lor.

Eu am luat premiu pentru informatica, am luat mentiune la olimpiada nationala. Am fost invitat la o conferinta Google si mi-a placut foarte mult. Cred ca atunci cand imi voi termina studiile ma voi duce sa muncesc in alta tara, poate in Anglia pentru ca acolo sistemul de lucru permite mult mai multe. Aloc 1-2 ore pe zi pentru invatatura„, a declarat Emilian Bacila, elev la Liceul Grigore Moisil din Timisoara.

Cat aloc invataturii? Nu mult, nu putin. Nu pot sa spun ca m-a extenuat invatatura. Eu imi doresc sa raman in tara, atunci cand voi fi mare. Consider ca oamenii valorosi trebuie sa ramana in tara nu sa plece in afara„, a declarat si Diana Dehelean, eleva la Liceul Lenau din Timisoara.

Premiantii Pro Juventute pe anul 2011 sunt:
Cosmina Bacos, Ioan Octavian, Bianca Barbu, Maria Bercea, Melitta Botezatu, Iasmina Ciroianu, Roxana Cretu, Diana Dehelean, Andrei Dobrisan, Lucian Hamzo, Zsombor Kovacs, Ilie Licareti, Klaus Ludescher, Gordana Malimarcov, Denisa Marteescu, Claudiu Matis, Camelia Mihai, Ioan Mihailescu, Razvan Neagoe, Alina Neagoe, Milos Oda, Calin Mario, Alexandra Olariu, Milana Petrov, Paula Romitan, Rebeca Rus, Radmila Sakotic, Roxana Sandu, Vladislava Stoianov, Bela Szabo, Dora Szabo, Ion Uibar, Mickel Vartolomei, Andrei Voica, Iulia Zaharie, Aida Balan, Mihalic Bitoanca, Paul Bogdan, Andreea Caraibot, Diana Covaci, Cristina Faur, Mihai Moise, Andreea Opris, Alexandru Savescu, Teodora Chirca, Lion Glatz, Georgiana Groza, Alexandru Morar, Tiberiu Petrean, Andreea Stan, Daniela Turcin, Andrei Anton, Mouhammad Azhari, Emilian Bacila, Beniamin Chirica, Alin Ciobotea, Oana CiociomanStefania Crisan, Andrei Heidelbacher, Paula Iuga, Alexandru Kurta, Cosmin Marchis, Sergiu Matis, Adina Nitulescu, Alexandru Okros, Julia Olah, Florin Pisanu, Daniela Preda, Andrei Rivis, Thomas Sabadas, Iasmina Seculici, Adelina Sirbu, Gabriela Slabu, Cosmina Stanila, Iudit Szabo, Anita Szabo, Radu  Szasz, Alin Varciu, Raluca Vlad si Laura Zbirce.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...