Ansamblul Profesionist „Banatul” intr-un spectacol extraordinar la Timisoara

TIMISOARA. Ansamblul profesionist „Banatul” va oferi publicului timisean un spectacol in premiera, in 14 iunie de la ora 18.30 in sala „Capitol” a Filarmonicii Banatul din Timisoara.

Invitati sunt solistii vocali si instrumentisti: Matilda Pascal Cojocarita si Stefan Cigu, Mihaela Petrovici, Dumitru Teleaga, Antonela Ferche Butiu si Liviu Butiu, Izabela Tomita si Gabriel Popescu.

Un moment muzical aparte va fi oferit de Liliana Laichici si Boban Constantinovici.

ansamblul-banatul1

Momente in premiera: suita de orchestra „Parada instrumentelor populare”, moment muzical-coregrafic din zona de munte a Banatului, suita coregrafica „Doi – Ardeleana – Doi” de pe Valea Bistrei, precum si un moment coregrafic sarbesc sustinut de corpul de balet al Ansamblului Profesionist „Banatul”.

Vor mai evolua si Formatia de Tineret a Ansamblului „Banatul”, coregrafia: Floare si Grigore Mnteanu si Formatia de Dansuri a CCAJT, coregrafia: Nicolae si Brandusa Stanescu.

Intrarea se face pe baza de invitatii, care se pot ridica incepand de miercuri, 8 iunie, de la ora 11,00, de la Centrul de Cultura si Arta al Judetului Timis, camera 19.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...