Aniversare la Universitatea Politehnica Timisoara. Comitetul Director aniverseaza 5 ani de la infiintare

TIMISOARA. Comitetul Director al Universitatii Politehnica Timisoara, singurul organism consultativ de acest gen din tara, aniverseaza 5 ani de la infiintare. intalnirea celor 20 de reprezentanti ai mediului socio-economic timisorean cu membrii comunitatii academice va avea loc joi, 5 octombrie 2017, cu incepere de la ora 12:45, in Auditorium, cel mai nou amfiteatru al universitatii, care va fi ianugurat cu aceasta ocazie.

Evenimentul aniversar se desfasoara sub titlul Politehnica in era revolutiei 4.0 si reprezinta o ocazie unica de a cunoaste mai indeaproape experienta si viziunea celor care contribuie la guvernanta universitara prin expertiza si angajamentul lor.

„In data de 2 octombrie 2012, conducerea nou aleasa a Universitatii Politehnica Timisoara a avut initiativa unei intalniri cu reprezentantii mediului economic pentru a arata deschiderea spre mediul economic si pentru a genera un dialog autentic despre invatamantul superior tehnic si despre posibilitatile de implicare ale mediului economic in sprijinirea invatamantului”, a mentionat prof.dr.ing. Marius Otesteanu, prorector UPT.

Pe parcursul evenimentului vor lua cuvantul: prof.dr.ing. Viorel-Aurel serban, Rectorul UPT, Dan Bedros, Presedintele Comitetului Director, dr. Christian von Albrichsfeld, Vicepresedintele Comitetului Director, Radenko Prnja, Ovidiu Sandor, precum si acad. Nicolae Zamfir, in calitate de invitat de onoare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.