Aniversare la Universitatea Politehnica din Timisoara. 90 de ani de la infiintare

Prestigioasa Universitate Politehnica din Timisoara implineste 90 de ani de la infiintare, 90 de ani de la semnarea Decretului Regal, la Sinaia, de catre Regele Ferdinand I. Momentul va fi marcat la Politehnica timisoreana de o serie de simpozioane, iar Gala aniversara va avea loc la Opera Romana. Toate acestea se vor intampla joi, 11 noiembrie. Nu vor lipsi oaspetii de onoare ai evenimentului. Astfel, sunt asteptati sa participe Daniel Funeriu, ministrul Educatiei, dar si Principele Radu. Si-au anuntat prezenta si rectori ai unor universitati din Europa, dar si din tara, Doctori Honoris Causa ai Universitatii Politehnica din Timisoara, fosti rectori ai institutiei, colaboratori si oficialitati locale, profesori si studenti.

Prestigioasa Universitate Politehnica din Timisoara implineste 90 de ani de la infiintare, 90 de ani de la semnarea Decretului Regal, la Sinaia, de catre Regele Ferdinand I. Momentul va fi marcat la Politehnica timisoreana de o serie de simpozioane, iar Gala aniversara va avea loc la Opera Romana. Toate acestea se vor intampla joi, 11 noiembrie.

Nu vor lipsi oaspetii de onoare ai evenimentului. Astfel, sunt asteptati sa participe Daniel Funeriu, ministrul Educatiei, dar si Principele Radu. Si-au anuntat prezenta si rectori ai unor universitati din Europa, dar si din tara, Doctori Honoris Causa ai Universitatii Politehnica din Timisoara, fosti rectori ai institutiei, colaboratori si oficialitati locale, profesori si studenti.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...