Noutati :

Aniversare! Ce inseamna 10 ani de Arheo Vest la Timisoara?

22 noiembrie, 2016 - 03:53 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. O frumoasa aniversare, sarbatorita la Universitatea de Vest din Timisoara! Asociatia Arheo Vest implineste un deceniu de activitate.

La UVT se desfasoara la moment aniversar si cea de-a IV-a editie a Simpozinului International Arheo Vest “Interdisciplinaritate in arheologie si istorie”, sprijinit de catre Consiliul Judetean Timis.

Se vor prezenta lucrari stiintifice importante si de actualitate ale unor istorici si arheologi de renume, atat din tara cat si din strainatate.

Un alt moment important din cadrul simpozionului este lansarea celui de-al patrulea anuar “Arheo Vest: Interdisciplinaritate in arheologie si istorie”. Anuarul este format din peste 50 de studii de specialitate scrise de 76 de autori in aproape 1000 de pagini, structurate in 2 volume aparute la editura Jate Press din Szeged si in format digital pe CD.

Aceasta editie a simpozionului este realizata “In honorem prof. univ. dr. Adrian Bejan”, care a fost profesor universitar, doctor in istorie si sef al Catedrei de Istorie – Facultatea de Litere, Istorie si Teologie din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara.

Festivitatea de deschidere va avea loc sambata, 26 noiembrie 2016, in Aula Magna a Universitatii de Vest din Timisoara, b-dul Vasile Parvan, nr. 4, etajul 1, incepand cu ora 9.00.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...