Noutati :

Animale de ferma, utilaje agricole dar si bucate gustoase la Banat Agralim 2014, la Timisoara! Targul isi asteapta vizitatorii la USAMVB

6 mai, 2014 - 02:16 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

UNIVERSITATEA DE STIINTE AGRICOLE SI MEDICINA VETERINARA A BANATULUI “REGELE MIHAI I AL ROMANIEI” DIN TIMISOARA si CAMERA DE COMERT, INDUSTRIE SI AGRICULTURA TIMIS, in colaborare cu CONSILIUL JUDETTEAN TIMIS, PRIMARIA MUNICIPIULUI TIMISOARA si REGIA NATIONALA A PADURILOR – ROMSILVA organizeaza si in acest an o importanta manifestare expozitionala, care se va desfasura sub genericul BANAT AGRALIM Editia 2014, in perioada 30 mai – 1 iunie 2014; acest eveniment expozitional se va desfasura in Campusul UNIVERSITATII DE STIINTE AGRICOLE SI MEDICINA VETERINARA A BANATULUI “Regele Mihai I al Romaniei” DIN TIMISOARA, Calea Aradului, nr. 119.

Expozitia BANAT AGRALIM Editia 2014 are un caracter international, la aceasta manifestare fiind invitate sa participe firme, societati comerciale si institute de cercetari din tara si din strainatate, entitati cu preocupari in domeniul producerii si distributiei de echipamente, masini si instalatii pentru agricultura, pentru producerea, procesarea si valorificarea produselor agro-alimentare de origine vegetala si animaliera.

Pentru buna desfasurare a acestui important eveniment expozitional ne sprijinim, asa cum s-a intamplat la toate editiile anterioare ale expozitiei de suportul unor asociatii relevante ale asociatiilor profesionale din domeniul productiei vegetale si animaliere, respectiv: Asociatia Producatorilor de Cereale si Plante Tehnice Timis A.P.C.P.T. – Timis; Asociatia Crescatorilor de Vaci cu Lapte Judetul Timis; A.J.O.C. Ovis Banatim; Asociatia Crescatorilor de Ovine Ovitim Miorita Costei Timis.
Un rol foarte important in popularizarea si buna desfasurare a EXPO BANAT AGRALIM Editia 2014 revine, ca la toate editiile anterioare ale expozitiei, partenerului media principal – Ferma Media Grup, precum si partenerilor media de specialitate si on-line;

In spatiile expozitionale vor fi prezentate carti si manuale de specialitate si vor participa edituri si tipografii relevante in editarea literaturii stiintifice specifice.

USAMVB Timisoara pune la dispozitia celor interesati anumite suprafete de teren pentru demonstratii in camp pentru executarea unor lucrari specifice producerii furajelor si de intretinere a diferitelor culturi agricole etc.

In zona limitrofa spatiului expozitional s-au realizat campuri si loturi demonstrativ – experimentale cu culturi cerealiere, plante tehnice si horticole.

De asemenea, in cadrul programului conex al Expozitiei Banat Agralim Editia 2014 se vor organiza, cu participarea unor cadre didactice ale universitatii noastre si in colaborare cu asociatiile profesionale de producatori, procesatori si comercianti, diferite, conferinte, work shop-uri si seminarii pe teme de interes pentru expozanti si fermieri. Pe parcursul acestui eveniment expozitional, se vor organiza demonstratii ecvestre si concursuri hipice sub genericul „Ziua calului”.

Editia din acest an a expozitiei BANAT AGRALIM reuneste firme expozante, atat din tara cat si din strainatate, pe o suprafata care depaseste 3.000 mp.

Prezenta dumneavoastra la acest eveniment va deschide noi perspective de afaceri companiei dumneavoastra:
* vanzarea de produse si echipamente, semnarea de noi contracte;
* explorarea si patrunderea pe noi piete si sectoare din domeniu;
* stabilirea de noi contacte de afaceri, identificarea de noi distribuitori si agenti de vanzare;
* cresterea vanzarilor pentru sezonul 2014;
* demonstratii in camp cu utilajele.

Universitatea de stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului “Regele Mihai I al Romaniei” din Timisoara si Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in colaborare cu Consiliul Judetean Timis si Primaria Municipiului Timisoara va invita sa participati la bine-cunoscuta expozitie de agricultura, industrie alimentara si zootehnie – BANAT AGRALIM.

In speranta ca oferta noastra corespunde intereselor dumneavoastra, va asteptam sa participati la eveniment si va asiguram de intreaga noastra disponibilitate de colaborare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...