Noutati :

ANI: Un angajat al Vamii Moravita nu poate justifica 300.000 de euro din avere. Dan Aurelian Coman a investit mai mult decat a castigat

16 decembrie, 2013 - 12:44 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: EVENIMENT
0

TIMIS. Noi controale in Timis, dupa ce Agentia Nationala de Integritate a descoperit ca un angajat al Vamii Moravita nu poate justifica aproape 305.000 euro din avere. ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Timisoara, pentru ca Dan Aurelian Coman a investit mai mult decat avea venituri.

Practic, ANI a constatat ca exista o diferenta nejustificata de 1,2 milioane de lei, adica aproape 305.000 euro, intre averea dobandita si veniturile realizate de Dan Aurelian Coman, in perioada 2010 – 2011.

In aceasta perioada, angajatul Vamii Moravita „a realizat venituri salariale in cuantul de 122.227 lei, iar modificarile patrimoniale intervenite in aceeasi perioada au fost in cuantum de 1.427.820 lei, rezultand o diferenta nejustificata de 1.305.603 lei, aproximativ 304.290 de euro”, se arata intr-un comunicat emis luni dimineata de Agentia Nationala de Integritate.

ANI a dispus asadar sesizarea Comisiei de cercetare a averilor din cadrul Curii de Apel Timisoara, care va incepe o actiune de control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate de catre Dan Aurelian Coman, in perioada exercitarii functiei publice.

Acesta a fost informat despre declansarea procedurii de evaluare si isi poate lua un avocat pentru a se apara. Pana acum, anunta ANI, Dan Aurelian Coman nu a depus la dosarul de evaluare niciun punct de vedere.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...