Angajatii RETIM, profesori de educatie ecologica in scolile din Timisoara si din judet

TIMIS. La inceput de primavara, RETIM merge in scolile din Timis pentru a-i invata pe elevi cum sa faca o colectare separata corecta atat la scoala, cat si acasa.

‘Ora Reciclarii’ a fost sustinuta de angajatii RETIM impreuna cu ADID Timis la scolie din Satchinez si Boldur in ultimele zile.

Zeci de elevi din clasele de gimnaziu au fost invatati unde ajung resturile menajere, plasticul sau hartia, recipientele de sticla si alte tipuri de deseuri. De asemenea, celor mici li s-a explicat si de ce este important acest proces.

Obiectivul nostru este ca elevii sa stie ce si unde se arunca, care sunt motivele pentru care e important sa facem colectarea separata a acestora, dar si informatii generale despre tot ce inseamna procesul de gestionare corecta a lor. Colegii nostri au explicat prin materiale interactive cat de simplu este sa colectezi separat, ce consecinte sunt daca depunem deseurile in amestec, cat de important e gestul fiecaruia de a respecta cateva reguli clare pentru un mediu mai curat si mai sanatos„, transmit reprezentantii RETIM.

Proiectul „Ora reciclarii” va continua pe tot parcursul lunii martie in scoli din Timisoara si din judet si se va incheia in aprilie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...