Noutati :

Angajatii institutiilor publice din Timisoara se muta in piata la sfarsit de saptamana!

7 octombrie, 2013 - 11:57 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Doua piete din zona centrala a Timisoarei isi vor schimba infatisarea pentru o zi, cand pe alei se vor inghesui standuri si utilaje, care vor ajuta la demnostratii si momente de muzica si teatru.

Sambata, 12 octombrie, in Piata Unirii si Piata Libertatii, intre orele 10-20, are loc prima editie romaneasca a Zilei Serviciilor Publice! Evenimentul a fost gandit de Natiunile Unite ca o ampla desfasurare de forte, la care participa institutiile de insemnatate publica.

In premiera, toamna asta, in cele doua piete centrale ale Timisoarei, peste 20 de institutii isi vor amplasa cate un stand de prezentare.

Deschiderea oficiala va avea loc la ora 10.00, in paralel cu un spectacol oferit de Casa de Cultura a Municipiului, pe scena amplasata in Piata Unirii.

La ora 11.00, pe scena vor urca primarul Timisoarei, Nicolae Robu, si primarul orasului München, Hep Monatzeder, invitatul special al zilei.

Ziua Serviciilor Publice va mai oferi vizitatorilor spectacole ale Teatrului pentru Copii si Tineret MERLIN si Teatrului  Maghiar de Stat „ Csiky Gergely”, un moment artistic al Casei de Cultura a Studentilor, un concert al Fanfarei Garnizoanei Timisoara si un concert rock al trupei Desant.

Vezi mai jos programul complet!

ORA 10.00    -Muzica de promenada – Moment oferit de Casa de Cultura a Municipiului Timisoara

ORA 11.00    – Deschiderea oficiala in prezenta alesilor locali si ai reprezentantilor orasului München

ORA 11.30    – Fanfara Garnizoanei Timisoara

ORA 12.30    –  Spectacol Teatrul pentru Copii si Tineret MERLIN

ORA 13.30    – Spectacol de miscare cu Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely”

ORA 17.00    – Ansamblul Reflex de dans modern al Casei de Cultura a Studentilor

ORA 18.00    – Concert al tinerilor studenti oferit de Casa de Cultura a  Studentilor

ORA 19.00    – Concert rock, Formatia DESANT

Pavilioanele de prezentare pot fi vizitate intre orele 10.00 si 20.00.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...