Noutati :

Angajatii din cladirile de birouri ale ansamblului Openville, Mos Craciun pentru 250 de copii nevoiasi, la Timisoara

10 decembrie, 2018 - 03:22 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
0

Pentru al doilea an consecutiv, angajații care lucrează în clădirile de birouri United Business Center (UBC) din ansamblul mixt Openville Timişoara și-au luat rolul de spiriduși ai Moşului şi vor îndeplini dorinţele de Crăciun ale unor copii nevoiaşi.

Campania „Bradul Dorinţelor” este organizată de ansamblul Openville, în parteneriat cu Asociaţia Lindenfeld (prin programul educațional „Ajungem Mari”), care a adunat scrisori de la micuţi aflaţi în centre de plasament și copii cu situații financiare precare din Timişoara.

250 de plicuri roșii, care ascund gândurile copiilor, au împodobit brazii din recepțiile celor două clădiri de birouri, iar angajații inimoși din UBC au luat scrisorile pentru a îndeplini visuri. Cu toții sunt acum ajutoarele lui Moș Crăciun, care vor umple tolba simpaticului bătrânel cu daruri ce le vor fi oferite copiilor în prag de sărbători.

Printre dorinţele celor mici se află încălţăminte şi îmbrăcăminte de iarnă, fulare, mănuşi, căciuliţe, rechizite, cărţi, dulciuri şi multe jucării.

Pe 16 decembrie 2018, maşinile încărcate cu daruri frumos împachetate vor porni spre copiii din centrele din Timişoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...