Noutati :

Angajari pe banda rulanta la un aeroport din Banat

5 octombrie, 2016 - 07:15 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
0

Unul dintre aeroporturile din Banat va fi redeschis, iar pentru relansare autoritatile deja fac angajari pentru ca activitatea sa se desfasoare in mod normal. 11 posturi sunt puse la bataie pentru cei care vor sa lucreze in aviatie.

Inspectoratul General de Aviatie al Ministerului Afacerilor Interne organizeaza concurs, prin incadrare directa, cu recrutare din sursa externa, pentru ocuparea urmatoarelor functii vacante din statul de organizare al Unitatii Speciale de Aviatie Caransebes:

– 1 post de subofiter administrativ principal la Structura Financiar-Contabila
– 1 post de asistent medical la Compartimentul Medical
– 1 post ofiter specialist I (pilot) la Detasamentul de Zbor
– 3 posturi de pilot I la Detasamentul de Zbor
– 1 post de subofiter operativ principal la Compartimentul Management Operational si Control Acces
– 1 post de maistru militar principal I – grupa I (mecanic de bord) – la Biroul Exploatare Aeronave
– 1 post de subofiter administrativ principal (si conducator auto) la Biroul Logistic – Compartimentul Achizitii Publice
– 1 post de subofiter operativ principal (si conducator auto) la Biroul Logistic – Compartimentul Asigurarea Tehnico-materiala a zborului si administrare patrimoniu imobiliar
– 1 post de ofiter specialist I la Compartimentul Comunicatii Aeronautice si tehnologia informatiei.

aeroport-caransebes-1

 

Aeroportul a fost deschis in 1969 ca aeroport de urgenta, dar si-a intrat in rolul de aeroport civil abia in 1975. In anul 1994 compania Tarom a suspendat cursele aeriene regulate spre Caransebes. In ultimele doua decenii, pe aeroportul carasean au avut loc doar mitinguri aviatice, aterizari de urgenta, zboruri utilitare sau curse de motociclism. De asemenea, o buna bucata de vreme, aeroportul din Caransebes a avut si rolul de aeroport militar.

Citeste mai multe: AICIInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...