Noutati :

Angajari in Politia Timis! Nu e nevoie de studii. Sunt suficiente 8 clase

10 noiembrie, 2016 - 11:08 AM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
2

TIMISOARA. Inspectoratul Judetean de Politie Timis anunta ca face angajari din sursa externa. Nu e nevoie de experienta si nici de prea multa scoala. IPJ Timis organizeaza concursul pana in sarbatori.

CITESTE SI: Imagini de la locul crimei care a uluit Timisoara, surprinse de o camera de supraveghere. Fata care l-a ucis pe omul de afaceri, ARESTATA!

Este vorba de 2 posturi de personal contractual, vacante, pentru care nu se impune vechime in specialitatea studiilor, fiind necesare doar 8 clase. Locurile de munca sunt pentru 2 ingrijitori.

Dosarele de inscriere se vor depune  pana in 23 noiembrie inclusiv, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis (Timisoara, bulevardul Take Ionescu, nr. 44 – 46), in zilele lucratoare, in intervalul orar 09.00-14.00, cu exceptia documentelor medicale care se depun pana la data de 09.12.2016, ora 14:00.

CITESTE SI: Legatura lui Donald Trump cu Timisoara! Pe cine apreciaza presedintele Americii? Povestea din spatele unei fotografii!

Concursul va consta in sustinerea unei probe practice, in 16 decembrie si a unui interviu pe subiecte profesionale, in 21 decembrie.

Conditiile de participare la concurs, tematica, bibliografia, continutul dosarului sau alte informații suplimentare pot fi obtinute in zilele lucratoare, in intervalul orar 08.00-14.00, la numerele de telefon 0256.402.122 si 0256.402.123, la avizierul unitatii sau pe pagina de internet www.tm.politiaromana.ro.

CITESTE SI: Prima ninsoare la Timisoara? Anuntul meteorologilor! Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Nu mai cereti multe clase, mai bine doua clase da sa stie sa bata bine cu pulanul. Din astia cu multe clase nu poate sa prinda infractoru ca il trage studiile inapoi. Eu as angaja doar infractori in politie, si rezultatele ar fi spectaculoase.

  2. Titlu nesimtit si tendentios.Dovada comentariul lui Terente care nu a citit articolul ci a comentat pe baza titlului.
    Rusine sa va fie.
    Ma intreb unde e biroul PR al Politiei Timis sa dezminta asemenea mizerie?