Andreea Marin a venit la Timisoara sa puna umarul la dotarea Maternitatii Bega

1% din valoarea fiecarei tranzactii facute de catre clientii unei banci la comercianti, cu un card, se va aduna si pentru dotarea Maternitatii Bega, anunta Zana Surprizelor  Andreea Marin. Vedeta a prezentat la Timisoarul primul card de afinitate UNICEF de la Unicredit Tiriac.

Aceasta operatiune nu implica vreun cost din partea posesorilor cardurilor. Practic prin acest card, banca va dona, din veniturile sale, 1% din valoarea fiecarei tranzactii realizate la vanzatori, iar banii astfel stransi vor fi folositi pentru infiintarea de saloane mama-copil in maternitatile din Romania.

„Copiii reprezinta cel mai pretios dar pe care il putem primi de la viata. Legatura care se creeaza intre mama si copil de la inceput este de neinlocuit. Copilul care a stat 9 luni in burtica are nevoie de toata caldura si ingrijirea pe care numai o mama i-o poate oferi. De asemenea copilul nu are nevoie de alaptare la anumite ore si imunitatea ii se intareste cu ajutorul laptelui matern”, spune Andreea Marin Banica, ambasador UNICEF.

Prima care va beneficia de aceste donatii este Maternitatea Bega din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Timisoara, care face parte din initiativa „Unicef Spital Prieten al Copilului”.

„Maternitatea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Timisoara a facut parte din primele maternitati care s-au inscris in initiativa Spitalului Prieten al Copilului. Acest proiect este important pentru intreg sistemul sanitar si va fi un sprijin serios pentru ca este reprezentat de doua nume seriose: Andreea Marin si Unicredit Tiriac”, a declarat Constantin Ilie, Sef Sectie de Neonatologie Maternitate Bega.

Maternitatea Bega este una dintre cele mai mari unitati medicale de acest gen din vestul tarii. Cele 14 saloane de aici vor fi dotate si mobilate, personalul medical va fi instruit pentru a le invata pe mame cum sa alapteze si cum sa aiba grija in mod corect de bebelusi.

Cardul de afinitate UNICEF este emis pe platforma Master Card si ofera posesorilor posibilitatea sa efectueze tranzactii si pe internet.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. in reclama se spune ca tiriac doneaza 1% din veniturile propri, adica 1% din cistigul bancii la fiecare tranzactie, adica 1% din 10% din valoarea tranzactiei, adica la o tranzactie de 100ron doneaza 10 bani…