Noutati :

Andra, Lora si Ricardo Caria urca pe scena de Ziua Europei, la Timisoara. Avem programul complet al evenimentelor

7 mai, 2018 - 10:04 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Ziua Europei va fi sarbatorita la Timisoara in doua dintre pietele orasului cu un ceremonial religios, dar si activitati artistice si sportive si concerte de exceptie.

Programul de 9 Mai incepe miercuri la pranz cu un ceremonial militar si religios, ce va avea loc in Piata Libertatii. Tot aici vor avea loc spectacole oferite de studenti si ansambluri folclorice, dar si demonstratii de scrima, badminton sau arte martiale.
De asemenea, in Piata Libertatii vor putea fi vizitate pavilioanele de prezentare ale consulatelor din oras.

Intre timp in Piata Sfantul Gheorghe sunt programate un spectacol coregrafic, unul pentru copii si un al treilea muzical, al formatiei Sangre Latina.

Seara timisorenii sunt invitati in Piata Libertatii pentru trei concerte de exceptie. Lora este cea care va deschide seria show-urilor, dupa care pe scena va urca portughezul indragostit de Romania, Ricardo Caria. Recitalul vedeta al serii va fi oferit de Andra.

Iata programul complet ale evenimentelor din 9 mai:

Piata Libertatii

Ora 12:00 Ceremonial militar si religios dedicat Zilei Independentei de Stat a Romaniei, Zilei Victoriei Coalitiei Natiunilor Unite si Zilei Europei
Intampinarea oficialitatilor
-prezentarea onorului
-salutarea Drapelului de lupta
-ocuparea locului în dispozitiv
Intonarea Imnului Europei si al Imnului National al Romaniei
Oficierea serviciului religios, alocutiunea Inaltpreasfintiei Sale Ioan, Mitropolitul Banatului
Alocutiuni ale Oficialitatilor
Defilarea garzii de onoare

Ora 12 : 45 Vizitarea pavilioanelor de prezentare ale: Consulatului General al Republicii Serbia la Timisoara, Consulatului Republicii Federale Germania la Timisoara, Consulatului Onorific al Republicii Franceze la Timisoara, Consulatului Onorific al Republicii Italiene la Timisoara, Consulatului Onorific al Spaniei la Timisoara, Consulatului Onorific al Bulgariei la Timisoara, Consulatului Onorific al Ungariei la Timisoara, Consulatului Onorific al Regatului Suediei la Timisoara, Consulatului Onorific al Republicii Macedonia la Timisoara, Consulatului Onorific al Republicii Moldova la Timisoara, Consulatului Onorific al Republicii Peru la Timisoara, Consulatului Onorific al Republicii Coreea la Timisoara, Centrului Cultural German Timisoara, Institutului Francez Timisoara, Asociatiei Via Rumania Cultura, Centrului Cultural Romano-Arab, Centrului de Informare Europe Direct Timisoara, Asociatiei Liga Studentilor din cadrul Universitatii Tibiscus, Teatrului Labirint Asylum, AIESEC Timisoara, Asociatiei Seniorilor Timisoara.

Ora 13 : 00 Spectacol sustinut de catre tineri artisti , program coordonat de catre Inspectoratul Scolar Timis

0ra 14 : 00 Demonstratii sportive : scrima, badminton, picioroange moderne, aerobic, arte martiale.
( Directia Judeteana pentru Sport Timis)

Ora 17 : 00 „Europa suntem noi” Parada formatiilor artistice pe traseul Piata Libertatii- Piata Victoriei si retur

Ora 17 : 45 Spectacol folcloric prezentat de catre Ansamblul Timisul, Ansamblul Doina Timisului si formatiile etniilor din Banat

Ora 19 : 00 “Dansul bucuriei ”- moment coregrafic prezentat de catre trupele de dans din Timisoara

Ora 19 : 30 Spectacol pop – rock : RICARDO CARIA, LORA, ANDRA

Piata Sfantul Gheorghe:

Ora 13 : 00 Spectacol muzical- coregrafic – ASMT si invitatii din Kikinda
Ora 17 : 00 Spectacolul pentru copii “ROKOKO sI RIKIKI ”- Teatrul Merlin
Ora 18 : 00 “ Si noi iubim Europa “ – formatia Sangre LatinaInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...